Filmsnutt på en ”sådär” uppletandeträning;)

Blir ju mer aktivering av hund än ordentlig tävlingsuppletandeträning då Tim hjälper mig att träna, men allt är bättre än inget:) : http://www.youtube.com/watch?v=QJ1qVzB3qvM

Försöker lägga upp litet snuttar på mitt youtubekonto då o då, gillas av Tim som ofta vill titta:).

Idag var det spårträning med Svante som stod på schemat. Litet bökigt med Tim med, men jag har ju fantastiska träningsvänner vilket iallafall gjorde det möjligt. Tack!!

Är faktiskt värt att få betala med hälsan i efterhand såhär ikväll. Inte tiptop för nacken nämligen att fast man mår som en zombie själv med värk och en icke fungerande hjärna packa ihop allt på morgonen (vädret som idag gör sånt svårare…förutom matsäck, vanligt ombyte o sånt,  så var det både shorts o regnkläder som trängdes i packningen). Sedan ska man se till att fyr o tvåbenta får frukost,medeciner osv,  skippa långpromenad och sätta sig direkt i bilen efter att ha bogserat packningen,barn och djur till parkeringen en bit bort, och därefter gå o hänga i en spårlina…. men det går! Och tack och lov så gick det idag bättre i spåret än sist vi spårade. Och det är ju dessutom alltid trevligt att träffa sina vänner i spårskogen:).  Blir ju alltför sällan…

Är ju anmäld till litet tävlingar nu i höst, och det skulle ju vara kul att komma runt något elitspår, men det känns lååångt kvar tills vi har ett ev garanticert i vår hand/tass. Får inte ihop vardagen/orken tillräckligt för att träningen skall bli anpassad till det, men vi har iallafall trevligt då vi tränar så det är ju inte hela värden om man inte når sina mål ännu…FÖRSÖKER  jag intala mig iallafall…;);)

Tog långisen, eller nåja, långis och långis, men en fem-sex km iallafall då vi kom hem ifrån skogen istället. Behövdes. Tim såg till att Svante fick hjälpa till att dra vagnen litet medan han puttade på, så elbarnvagnen behövdes inte. Bra med teamwork:).

Nä, nu tar dagen ut sin rätt….. natti!

/M

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar